Hva sker der?

Som de vakse nok har set, sker der en masse på revitblog. dk lige nu. Jeg er ved at opdatere siden med et nyt look, jeg håber i kan lide det jeg syntes det gø r det hele me re overskueligt. Der er blevet opbygget et forum, som jeg håber at folk vil begynde at benytte sig af. Plus flere små ændringer for at få det hele til at køre bedre på sitet. (forvent en smule nedetid de næste 14 dage)

Der er sket en del på sitet siden mit første tip den 26 juni 2010 der er blandt andet kommet en masse indhold og det ser ud til at siden er med til at hjælpe folk i nød med revit.

Lidt traffik regnskab:
P.t. Ser det meget godt ud, traffikken og brugerne på sitet stiger stille og roligt, og ved dags dato ser det ugentlige tal sådanne ud:

Her den månedlige traffik:

Så alt i alt er siden i fremdrift, men dette giver så problemer i den anden ende. Indholdet af siden må jeg skære ned så det fylder mindst muligt, og filer bliver uploadet til serveren i begrænsede mængder. Dette er pga.jeg kører på en gratis host lige på, som kun tillader 100mb hjemmeside. Så er der nogen der har lyst til at sponsorere denne fine hjemmeside med et par hundrede så jeg kan få opgraderet til større server, så send lige en mail (Selv småbeløb vil modtages med stor glæde)

-Anders

2 thoughts on “Hva sker der?”

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.