Tips #64 Templates – The End

For at slutte templates af, vil jeg lige opsumere på de sidste par indlæg.

Der er blevet loadet lidt skemaer, detaljer og andre småting ind. Så lige pt. vil jeg først bygge videre på den når jeg stø deri noget jeg mangler. Hvis vi tager fra listen mangles der stadigt nogle småting, nogle parametre til at styre tingene med, men dem vil jeg tage løbende med næste projekt.

I kan hente templaten som stadigt er under udarbejdelse her:

Template-Revitblog.zip

Jeg håber at de indlæg jeg har lavet med templates har givet en smule inspiration til hvordan tingene kan gøre.

5 thoughts on “Tips #64 Templates – The End”

 1. Hey Anders

  Jeg er igang med at opsætte ny template på baggrund af en eksisterende template. I denne eksist. template, er der loadet nogle tegningshoveder/sheets, som jeg ønsker at få fjernet igen. Så når man vil oprette ny tegning, at man ikke kan vælge disse titleblocks.
  Kan du hjælpe?

  Rigtig fin blog du har, bruger den meget. Bli’ ved med det. 🙂

  kunne du måske lave lidt omkring families også? altså at oprette nye families, f.eks. at tegne ny kontorstol osv..

  vh Kenneth.

  1. Hej Kenneth og tak for rosen 🙂

   Du kan prøve og finde mine tidligere indlæg om at gøre indlæg mindre, dvs purge indhold. Det er den måde du kan fjerne eksist. ting fra din template. Ang families, har jeg lavet et par enkelte, brug evt søge funktionen øverst til højre 🙂 Hvis der er noget ud over det jeg har lavet du gerne vil vide noget mere om, så sig til.

   Hilsen
   Anders

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.