Skip to Content

Revitblog.dk

Danmarks, måske, mest opdaterede Revit blog

Home / Schreibers MultiTool

Hvad er Schreibers MultiTool?

MultiTool er et lille program der kan beregne murmål, hurtigt og nemt. Programmet kan være “OnTop” så den ligger oven på feks. revit, og man kan hurtigt kopiere mål fra beregneren til revit. MultiTool kan beregne både vandrette og lodrette murmål (De vandrette med 5 forskellige fuge størrelser) Der udover er der indbygget netradio og lommeregner.

Så alt i alt er MultiTool en samling af mange uundværlige programmer for den projekterende, samlet i et. Lavet for at gøre livet lettere.

 

Hent multitool version 4.o her:

http://revitblog.dk/multitool-v-4-0/

 

Hent Beta 3 Her

Version 3.0 Beta
Igen har jeg pillet ved designet på MultiTool for at gøre den mindre, og nemere at have “on top” når man sidder og tegner. Endvidere er der tilføjet flere nye funktioner. Ved vandrette murmål kan man nu vælge den ønskede fuge bredde (8-20mm) og der er tilføge lodrette mål til afsætning af vinduer, døre etc.

Denne version er sat i beta da den ikke er blevet testet ud over på min egen maskine, så alt feedback på fejl modtages med kyshånd (Post@revitblog.dk)
Ellers kun småændringer hist og pist, i kode og på designet.

V2.0
Endelig ude af beta, dog ikke med større ændringer. Har tilføjet lidt flere radiokanalerog lavet nemmere tilgang til disse via højreklik menu på ikonetved processlinien (Ved uret)

Ver 2.0 BETA
Har været nød til at omkode dele af projektet da den originale kode og backup’en af denne blev væk ?!?
Ændring iht. forrige version:Ryddet mere op i koden, smallere design, nye radio kanaler, Stay on top funktion, Klik og kopier funktion

Ver. 1.1.2.2
Er nu ude af Beta. Små ændringer, dog stadig uden memo funktionen (Vi må se til næste release) Rettet nogle småfejl (radio knapper etc.) og ryddet op i sourcen

Ver 1.1
Alt er omkodet så burde vel være V1.0 Nyt navn, renere kode, indbygget radiolommeregner og memo Funktion  (Ikke fungerende i betaen V1.1B)
Forslag ris og ros kan sendes til:post@revitblog.dk

 

En ny version af MultiTool er på vej! Forvent den til dato mest lækre version 🙂 En nyhed er blandt andet mulighed for selv at vælge fuge størrelsen (10/12) Lodrette højder til døre og vinduer. ETA 14 dage 🙂 Er du af en eller anden grund ikke bekendt med programmet MultiTool så tag en kig på facebook gruppen, der finder du informationer og links til seneste version.

One commentcomments8

 1. Hej Anders.
  Dit MultiTool er fantastisk. Jeg bruger det stort set konstant. Ganske vist tegner jeg i ArchiCAD, men jeg går ikke ud fra at det er forbudt at bruge det der 😉
  Har du overvejet at lave en app til Android/iPhone? Det kunne være dejligt hvis man kunne bruge sin tablet/smartphone ved siden af computeren så MultiTool ikke tager noget af al den sparsomme skærmplads man har på sin 27″ 😛
  Jeg ville i hvert fald gerne betale et beskedent beløb (omkring 10 kr.) for at få det på min iPhone.

 2. Hej Anders

  Jeg har fået problemer med MultiTool. Jeg har ikke adgang til det sted på C-drevet hvor programmet ønsker at gemme en txt-fil. Jeg har se fra tidligere kommentarer at det er et problem for andre også.
  Det gør at man ikke kan lukkeprogrammet og bliver nødt til at gøre det fra task-manager.

  Det kunne være fedt hvis du kunne opdatere dette til en kommende version af programmet 🙂

  • Rart at høre at programmet stadigt bliver brugt 🙂

   Stien i C:\ bliver brugt til memo filen, fejlen opstår hvis den ikke kan finde filen. Opret evt. selv filen på stien, hvis muligt.
   Ellers skal jeg nok tage det med i mine overvejelser til en evt. næste version.

   -Anders

 3. Hej Anders,
  Jeg har ikke fået brugt Mutitool rigtigt endnu, men det skal jeg på et tidspunkt – det ser ud til at det er et fedt program. Jeg har et spørgsmål som der var én der skrev tidligere, om der bliver lavet et “Custom” felt, så man kunne sætte andre stenmål ind?
  Mvh. Kenneth

  • Hej Kenneth,
   Et custom felt har før været på tale, jeg tilføjede lidt forskellige faste mål man kan vælge imellem. Jeg vil overveje at lave et ekstra felt hvor man selv kan angive fuge størrelsen, men tør ikke sætte tidshorisont på.
   Mvh.
   Anders

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed