Skip to Content

Revitblog.dk

Danmarks, måske, mest opdaterede Revit blog

Brug af Microsoft Kinect i bygge branchen

Be First!
by november 26, 2010 Nyheder

Blev lige nød til at dele et indlæg med de besøgende på denne side, indlægget er et jeg har lavet på bimbyen.dk. Der er ved at være et stort hype omkr ing 3D og de mange muligheder, jeg præ senterer her 3 videor som jeg har fundet der viser nogen af de mange muligheder med Microsofts Kinect inden for byggebranchen. De første 20 sekunder af den første video browser han rundt i en 3D model (Google earth?) via kinect,dvs. rent med hånds bevægelser.

Nu må man da sige at det gå r den rigtige vej efter de fik pillet nok ved kinect. Næste video viser de brugen af kinects dybde måler, dvs de kan bruget kinect til at lave og vise en 3D model som i eksemplet er et kontor miljø

Og så lige en sidste video, her bruges der kinect til at må le ting i 3D. Dette er den forkortede version, der ligger en mere hvor han forklarer om priserne er så lave på Kinect, altså at producere, så gad vide om vi ikke snart kan bruge nogle af disse værktøjer i vores hverdag.

jeg tror absolut at vi kommer til at kunne bruge dette, til præsentationer og skabelse af modeller ud fra eksisterende bygninger. Hvad tror i ?

Previous
Next

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed