Skip to Content

Revitblog.dk

Danmarks, måske, mest opdaterede Revit blog

En lille bøn!

Comments
by juli 5, 2010 Nyheder

Da siden er ret ny og det er begrænset hvad der kommer af folk på siden, ville jeg meget gerne at de der kommer her ville give mig en lille hånd. Dette kan gøres ved at smide en kommentar eller email til mig om hvad i syntes om siden og hvad i godt kunne tæ nke jer at se mere af. Så teknisk set bare noget ris/ ros om siden og dens inhold.

-Anders

Previous
Next

One commentcomments3

 1. Casper Magnussen

  Hej Anders
  Jeg har lige fundet din blog og gennemlæst hver eneste linie. Eftersom du spørger til feedback, vil jeg da benytte lejligheden til at klappe dig på skulderen for at dele din viden med os andre.

  Keep up the good work!
  /cm

 2. Hej Anders!
  Har også lige fundet din side og det tror jeg at jeg vil blive SUPER glad for, og jeg vil tillade mig at give den videre til mine studie kollegaer.
  Er TDér under uddannelse og har kun et par måneder tilbage til svenneprøven. Mit projekt skal tegnes i REVIT, men har desværre ingen lærer, eller medstuderende for den sags skyld, der kan hjælpe mig videre hvis jeg skulle side fast med et problem. Jeg har kun lige skimmet din side, men har allerede set flere guldkorn. Så jeg blir sikkert en hyppig gæst! Tusind tak fordi du vil dele 🙂 -Mia

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed