Skip to Content

Revitblog.dk

Danmarks, måske, mest opdaterede Revit blog

Hva sker der?

Comments
by oktober 19, 2010 Nyheder

Som de vakse nok har set, sker der en masse på revitblog. dk lige nu. Jeg er ved at opdatere siden med et nyt look, jeg håber i kan lide det jeg syntes det gø r det hele me re overskueligt. Der er blevet opbygget et forum, som jeg håber at folk vil begynde at benytte sig af. Plus flere små ændringer for at få det hele til at køre bedre på sitet. (forvent en smule nedetid de næste 14 dage)

Der er sket en del på sitet siden mit første tip den 26 juni 2010 der er blandt andet kommet en masse indhold og det ser ud til at siden er med til at hjælpe folk i nød med revit.

Lidt traffik regnskab:
P.t. Ser det meget godt ud, traffikken og brugerne på sitet stiger stille og roligt, og ved dags dato ser det ugentlige tal sådanne ud:

Her den månedlige traffik:

Så alt i alt er siden i fremdrift, men dette giver så problemer i den anden ende. Indholdet af siden må jeg skære ned så det fylder mindst muligt, og filer bliver uploadet til serveren i begrænsede mængder. Dette er pga.jeg kører på en gratis host lige på, som kun tillader 100mb hjemmeside. Så er der nogen der har lyst til at sponsorere denne fine hjemmeside med et par hundrede så jeg kan få opgraderet til større server, så send lige en mail (Selv småbeløb vil modtages med stor glæde)

-Anders

Previous
Next

One commentcomments2

  1. Hej Anders,

    jeg er ny på din meget fine hjemmeside. Du efterlyste nye emner/problemer, men hvor skal jeg skrive/spørge om det?
    Mvh Martina
    (send evt. til: gassehaven_18@get2net.dk)

  2. Hej Martina.

    Øverst på siden er der en knap til forummet, der kan du ligge evt. spørgsmål og problemstillinger. Eller kan du også maile til mig via post@revitblog.dk

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed