Skip to Content

Revitblog.dk

Danmarks, måske, mest opdaterede Revit blog

Igang igen!

Comments
by oktober 3, 2011 Nyheder

Endelig er man hjemvendt fra Kinas land,  så nu skal der til at ske lidt mere på siden. Men istedet for at vælte siden med en masse indlæg jeg selv finder på, vil jeg gerne at i brugere, skriver hvad i gerne vil hø re me re om. Sidder i med nogle problemstillinger lige pt.  eller er i stødt i et problem flere gange som i aldrig har fået løst. Nogle ting i gerne vil have uddybet eller er der nye funktioner i aldrig har fået brugt og forstået Purchase Phenteramine brugen af ?

Sm id en kommentar til denne post hvis i har nogle ideer.

 

Previous
Next

One commentcomments14

 1. – Hvordan man laver en ekploderet tegning (kraftforløb)
  – Hvordan man kan gøre brug af rev. version og date på sit sheet. her tænker på om der er en syntax i det, jeg har rev + rev date på mit, men jeg aner ikke hvordan jeg bruger dette.
  – Hvordan man ligger spær ind, lægter og tagsten, evt isolering, krydsforskalning, dampspære osv osv.

  Det var det jeg gerne ville høre noget om

 2. Og vil også gerne vide hvordan du laver pattern jeg har Hatch22 som add in til revit. men ved ikke hvordan jeg bruger eller hvordan jeg får mit patteren til at gentage sig….

 3. Revisioner kan du læse om her: http://revitblog.dk/?p=344 (der er en søge funktion i toppen af hjemmesiden)

  De andre ting har jeg skrevet på listen. Men hvad mener du med spær osv. ? At få dem ind som families, altså færdige componenter ?

 4. Kan du fortælle lidt om keynotes? Kan de bruges i forbindelse med tekst på et snit?

 5. det jeg mener er hvordan jeg lægger spær ind. eks Moelven I-bjælke, og andre ting såm kel og grat… er det muligt

 6. en ting jeg ikke rigtig har kunne finde en god måde til at lave terræn. hvordan får man terræn efter en autocad fil, og hvordan får man kælder/fundament til at være markeret med stiblet linjer når man tager opstalningerne….? det vil jeg gerne se hehe 😛

 7. Hej.
  Super fedt side du har lavet. Jeg bruger dine tips og trixs meget.
  Jeg sidder lige nu med en problemstilling. Hvordan kan jeg lave min bygningsdelsjournal skema? Har prøvet at lege med legends funktionen med det virkede ikke så godt. Kan jeg impotere min word dokument til Revit?

  • Uhh det med bygningsdel journaler er jeg selv ved at lege med, og har ikke fundet en optimal løsning endnu. Men du kan da bruge URL funktionen under type indstillingerne, så kan du linke til din journal, og åbne den fra revit.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed