Skip to Content

Revitblog.dk

Danmarks, måske, mest opdaterede Revit blog

Opdateret hjemmeside

Opdateret hjemmeside

Be First!
by januar 4, 2012 Nyheder

Så har revitblog.dk fået en kæmpe “make over”.

Da jeg skulle til at lave alt mere eller mindre fra bunden af, kunne jeg jo ligesågodt forbedre det hele lidt. Det hack siden blev udsat for havde desværre nogle konsekvenser da hacket ramte siden database. Så der vil være nogle enkelte indlæg hvor billeder er manglende, og nok stadig også nogle steder hvor teksten er lidt mærklig (Viagra ads)

Desværre røg alle brugere også i svinget, så jeg håber at de gamle bruger vil bruge lidt tid på at registrere sig igen, og forhånligt tage et par venner med.

Men nu til lidt af det gode. Siden er stadig under opbygning de næste par uger, men skulle være fuldt funktionelt nu. Af nye funktioner kan brugerne nu skrive beskeder til hinanden, oprette grupper og på sigt skrive i forum og deltage i chatten. Siden vil alt i alt komme til at minde om en mini version af fjæsbogen, dog lidt mere BIM venlig.

Jeg håber at i vil tage godt mod den nye side, og at i finder den mere brugervenlig.  Skriv endeligt hvis i støder på fejl og mangler rundt omkring på siden.

Previous
Next

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed