Skip to Content

Revitblog.dk

Danmarks, måske, mest opdaterede Revit blog

PDF Printer test – HyperPDF

PDF Printer test – HyperPDF

Comments
by november 26, 2013 Downloads, Nyheder, Tips

Der findes mange forskellige pdf printere på nettet, nogle er ganske gode, nogle er begrænsede i brug og nogle har så meget spy/adware i sig at ens computer smider popups i hovedet på en så ofte som man blinker. Jeg blev tidligere i år tilbudt at beta teste på HyperPDF, så her er mine erfaringer med programmet. Pinebush skriver på deres hjemmeside om HyperPDF:

“HyperPDF was originally developed in partnership with Revit, Inc. and was originally called the “Revit PDF Writer 4.2″. When Autodesk made the decision to no longer provide Revit PDF Writer 4.2 for their customer, we made it available, but no longer limited to Revit.”

Med denne viden, er man jo straks klar over at de har været på markedet længe, og ens forventninger til programmet stiger selvfølgeligt også. Men for at komme til sagen, er der tre ting jeg sætter stor pris på med nye programmer.

1. at de er brugervenlige at installere og nemme komme igang med
2. at de ikke installere søgemaskiner, adware og andet rævl
3. de skal være til at komme til for penge

Her klarede HyperPDF det rigtig godt, ingen spyware under installationen og efter endt installation kom der en simpel konfigurationskærm, hvor man skal vælge hvor pdf´erne skal ende når de er lavet.

HyperPDF 6.0 Configuration Wizard_2013-11-26_20-06-03

Pinebush har satset på konstruktions branchen, og her yder programmet rigtig godt. Jeg har sammenlignet dens ydelse med Adobe´s PDF printer og HyperPDF giver Adobe kamp til stregen.

Hurtighed: Adobe frøs kortvarigt for mig når jeg skulle printe større filer/sider,  HyperPDF smed siderne ud, let som ingenting.

Kvalitet: Her er næsten ingen forskel. på tegningerne kan man ikke se noget, men HyperPDF´s filer er en smule større en Adobe´s.

Merging: (Samling af pdf filer) Igen, Adobe frøs for mig da jeg pressede den med 100+ mb pdf´er, hvor Hyperpdf hurtigt var stakken igennem.

Generelt: Adobe´s kan til tider virke ret tung, men det siger vel sig selv da bare selve installationen flere 100mb hvor HyperPDF´s kun fylder 75mb.

Jeg vil holde her, da det hurtigt kan gå hen og blive ret nørdet, men jeg vil anbefale jer at prøve at hente en demo og selv teste programmet. Kan sige at til mit forbrug, klarer HyperPDF sig rigtig godt, og er et super alternativ til de andre på markedet, kvalitet til en lav pris!

En anden ting der kan nævnes, er at de fra Pinebush udvikler på på programmet hele tiden, uden merpris.

Adobe acrobat koster små 2200,- for en standard licens. HyperPDF koster 270,- for en standard licens.

Besøg HyperPDF´s hjemmeside ved at trykke på logoet herunder:

hyperpdflogo

Previous
Next

One commentcomments2

  1. er der nogen der oplever problemer med opdatering til windows 8.1 og revit udover mig

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed