Skip to Content

Revitblog.dk

Danmarks, måske, mest opdaterede Revit blog

Tips #118 – Areal på tagflade (Del af tagflade)

Tips #118 – Areal på tagflade (Del af tagflade)

Be First!
by maj 31, 2021 Forside, Nyheder, Tips

Ved ikke hvor tit dette trick er brugbart, men havde selv brug for en løsning i dag og her er hvad jeg fandt ud af. (Hvis der er nogen der kender en mere simpel løsning, sig endeligt til!)

Jeg skal bruge arealet på det markerede område af mit tag, i mit tilfælde for at sjusse mig frem til nogle kræfter fra fladen (Sjusse ja, er jo ikke ingeniør)

Tag

Jeg løste dette ved først at male (Paint) Den del af taget jeg skulle bruge arealet på.  Brug et materiale du senere kan genkende og som ellers ikke er brugt, opret evt. dit eget materiale til den slags opgaver.

Når taget er malet, tryk done og lav et nyt schedule, en material takeoff. Tilføj de ønskede felter til dit skema (De jeg har tilføjet herunder er nok for at opnå det ønskede resultat.) Name, er navnet på det materiale der er brugt. As Paint, er materialer blevet tilføjet via Paint funktionen? Area, arealet hvor materialet er påført.

Når du har trykket ok, er dit skema klar – her vil det fremgå hvor meget du har malet med det materiale du valgte før.

 

 

 

 

Previous
Next

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed