Skip to Content

Revitblog.dk

Danmarks, måske, mest opdaterede Revit blog

Tips #83 Faser (Phases)

Tips #83 Faser (Phases)

Be First!
by november 1, 2011 Tips

Ved f.eks. renovering projekter kan det være en ret god ide at have styr på faser i Revit. Normalt ved et renoverings projekt har man den eksisternde bygning, nedrivnings planer hertil og så de nye planer. Revit kan holde styr på alle disse informationer i et projekt uden det store bøvl.

Start med at kopiere det plan hvor du vil bruge phases og navngiv disse så de er nemme at fin de igen. Buying Doxycycline

Gå under “Manage” på det store ribbon og vælg “Phases”

Indsæt en ekstra fase og navngiv dem

Tryk ok, og så er vi klar til start. Marker det første plan (Eksist byggeri) og find Phases i egenskab boksen, og indstil den som dette.

Og indstillinger for nedrivningsplanen

Og til sidst den sidste fase

Nu er planerne sat op til at bruge de rigtige faser, så er det bare med at komme igang. Indtegn den eksisterne bygning på eksist. planet.

Åben nu nedrivningsplanet og brug Demolish værktøjet (Den store hammer under Manage tab´en) til at fjerne de vægge mm. som skal fjernes fra den eksisternde bygning

Åben nu den færdige plan og tegn projektet færdigt som normalt.

Og her en lille oversigt over de 3 faser.

Dette er bare en af de mange muligheder for at bruge faser (Phases) Herudover kan man under indstillinger for faserne indstille visnings muligheder mm. Så brug dette indlæg til at komme igang og få leget med de forskellige indstillinger.

Previous
Next

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed