Skip to Content

Revitblog.dk

Danmarks, måske, mest opdaterede Revit blog

Tips i 2012 ?

Comments
by januar 25, 2012 Nyheder

Så er 2012 for alvor sat igang. Eksamen er overstået og den står snart på 20 ugers praktik, skønt! Nu skal man ud og prøve mange af de ting af som man har lært de sidste par år, og mon ikke dette vil kaste et par tips af sig!

Men jeg vil meget gerne have lidt mere bruger input på HVAD i gerne vi se mere af, om det bare er generelle små tips, videoer, eller ?

Så smid en kommentar herunder, så vil jeg prøve at samle lidt op på tingene. (Og jeg har ikke glemt Hatch22, den kommer)

 

-Anders

Previous
Next

One commentcomments4

 1. Hej Anders
  Jeg syntes din side er fantastisk. Godt gået. Du har før lavet en video vedr. et spørgsmål jeg stillede på Bimbyen. Den var god og nem at følge (Jeg er ikke så skrap til Revit endnu). Ligeledes er de små tips ligeså gode. Det er altid skønt at lære noget nyt.
  Jeg kunne godt bruge noget omkring tekst på snit. Hvilken metode bruges der, og hvilken metode er den smarteste?
  Keep up the good work.
  Hilsen Per Mortensen

 2. Tak for det. Altid rart at siden bliver værdsat, for der bliver lagt en del energi i den. Fortsat god vind med at lære revit 🙂

 3. Mathias Stadsvold

  Jeg vil stadig gerne have nogle af de ting jeg foreslog sidste gang du spurgte om det hehe

  http://revitblog.dk/igang-igen/

  men hvordan man kan styrer hvor detaljeret man kan lave snit via de 3 detalje niveauer… lige som på den måde som det bliver vist i den video fra NTI

  gode råd ang hvordan man laver spær som en famely med parameter

  • Den fra NTI er såmænd nem nok at lave, men er nok lidt mere et showcase på hvor meget Revit egentligt kan. For at fodre sine vægge ogl. med så mange informationer kan hurtigt få et projekt til at blive tungt at danse med. Men nok om det, jeg skal nok vise jer noget om det på et tidspunkt.

   Opbygning af et spær, den er også kommet på listen 🙂

   -Anders

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed