Skip to Content

Revitblog.dk

Danmarks, måske, mest opdaterede Revit blog

Bimbyen.dk

Bimbyen.dk

Comments
by marts 3, 2014 Nyheder

Dette indlæg er ikke et angreb på bimbyen.dk eller de der kører den, blot en konstatering.

En side i forfald?

Jeg har over det sidste stykke tid haft et øje til bimbyen og dens aktivitet, desværre ser det ud til lige nu, at de mest aktive brugere er spambots. (Admin? efter 33 sider spam-blogs gad jeg ikke bladre længere,  indlægene strækker sig over 14 dage!) En virkelig skam, da bimbyen i sin tid virkeligt har været et skønt sted for studerende og erhvervsdrivende at vidensdele.

Spørgsmålet går derfor til jer brugere og forbipasserende på bloggen her.

Ville der være interesse og opbakning for et åbent forum her på siden? Tænker her et forum hvor der kan videndeles og søges hjælp af frivillige rundt i lille Danmark?

Forummet kunne bestå af flere grupper såsom, Revit, Autocad, Archicad ogl. programmer brugt i byggebranchen.

 

Så længe folk vil støtte op, kan det lade sig gøre. 

 

Kontakt via kommentar på indlægget eller email.

 

-Anders

Previous
Next

One commentcomments11

 1. Hej Anders

  det vil det helt sikkert ,jeg har selv da det Bimbyen kørte godt brugt den meget når der var noget , jeg skulle have svar på ,

  eller også er din side jeg bruger

  mvh

  Ole

 2. Heidi Hoffskov

  Hej

  Jeg synes helt sikker også det kunne være en god ide. Har også brugt Bimbyen meget og sidder med samme opfattelse som dig, det var godt engang men nu er det mest spam.

  Så klart et forum vil være en god ide.

  Mvh Heidi

 3. Thure Lorenzen

  Hej Anders.

  Jeg vil give dig helt ret, der er relativt dødt på bimbyen – hvilket er ærgeligt.

  Jeg synes personligt det er både sjovt at og lærerigt at hjælpe andre med problemer, men de sidste mange gange jeg har kommenteret derinde er der ikke blevet svaret og det er ret kedeligt.

  Hvis jeg tænker tilbage på den aktivitet der har været derinde, så er konklusionen at der ER interesse for at have et forum.

  Spørgsmålet er så hvorfor “døde” bimbyen?
  Jeg tror det skete i forbindelse med ændring af siden. Så vidt jeg husker var den utilgængelig i lang tid uden informationer omkring hvorfor og hvornår, og jeg forestiller mig at en del mennesker/virksomheder mistede tilliden til siden.
  Og den “nye” bimbyen er efter min mening en dårlig opbygning og brugervenlighed indpakket i en fancy skal.

  Derudover så er der http://auginordic.augi.com/ men i og med at de skriver at den skulle være oppe og køre tilbage i februar, så ser det ikke ud til at være noget der bliver brugt krudt på fra augis side af.
  Så står vi tilbage med det norske forum på augi og det er vidst heller ikke dér festen holder til.

  -Og nå ja der er selvfølgelig muligheden for at benytte de engelsk/amerikansk sprogede fora, men jeg synes da helt klart vi skal have et hvor vi kan kommunikere på vores eget modersmål!

  Så JA der er brug for et forum! =)
  Det var mine tanker, håber det kan være brugbart 😛

  Med venlig hilsen
  Lorenzen

  • Jamen det er helt sikkert brugbart, det er dejligt når i kommer med input til siden, og håber der er flere der tænker som dig, altså at vi mangler et dansk forum. Jeg vil se tiden an, og håbe på der er flere der melder ud.

   -Hilsen
   Anders

 4. Hej Anders

  Hvor stor er Interrassen for et forum ?

  mvh

  Ole

  • Umiddelbart tror jeg der er en interesse for det, hvis det kommer, men det er ret svært at måle på. Lige nu er det “lavsæson” på siden, kun små 1000 besøgende i måneden, hvor i mod når vi rammer skolernes eksamener ogl. så ligger vi på omkring 4-5000,- i måneden. Der er ikke så mange andre danske sider hvor man kan vidensdele, men det kræver bare af en stor indsats for at få det til at køre.

   Så jeg håber lidt der er nogen der vil melde sig på banen, der kan yde lidt hjælp til sitet.

   Hilsen
   Anders

   • Thure Lorenzen

    Hvad for noget hjælp har du brug for, Anders?

    Venlig hilsen
    Lorenzen

    • Jamen jeg kunne godt bruge en frivillig eller 2 der kunne hjælpe med at opdatere og komme med nye indlæg (Kan være svært at nå det hele selv)

     Endvidere, skal jeg have forum op at køre, skal jeg også have en mand eller 2 på der.

     Og så den økonomiske del, ville være rart med en indskud fra en eller anden rigmand (Eller firma)

     -Anders

 5. Duncan Lithgow

  Der er klart brug for et forum. Spørgsmålet er så hvad for en og hvem skal stå bag.

  Alle med lidt erfaring med Revit ved at BIM handler om meget mere end Revit. Så selvom der findes et nordisk forum på AUGI (http://forums.augi.com/forumdisplay.php?816-Nordic-Revit-Architecture) vil det udlukke diskussioner om fx. Solibri og Sigma. Begge to vigtige i vores BIM værktøjskasse. Men hvem skulle stå som bagmand for en troværdig forum på tværs af software … ? Måske Building Smart Nordic (http://www.buildingsmartnordic.org/) Eller måske Bips … ?

  Lade os holde gang i diskussionen og finde en holdbar løsning… men selvom der er problemer med BIMbyen synes jeg at deres forum (i hvert fald det til Revit jeg følger) er vores bedste bud lige nu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed