Skip to Content

Revitblog.dk

Danmarks, måske, mest opdaterede Revit blog

Velkommen til!

Comments
by februar 25, 2010 Nyheder

Ser ud til du har forvildet dig ind på min nye blog! Der er ikke så meget at komme efter lige pt. men giv det lige 14 dages tid så skulle det hele være oppe at stå.

Siden vil være base for mit program “Schreibers MultiTool” som er et lille program der udregner murmål for de stakkels konstruktører og arkitekter.

Her udover vil der komme masser af informationer om revit architecture, incl. tips og tricks til dette vidunderligt program.Jeg håber at folk vil tage godt mod dette site og komme med en masse god input.

hilsen Schreiber

Previous
Next

One commentcomments2

 1. Hej

  Jeg vil bare lige sige at du har en genial blog. Fortsæt endelig med dit gode arbejde så længe du lyster.

  Jeg har før tegnet en del i Revit. Men pga sygdom har jeg desværre ikke tegnet i to år. Lægerne/psykiaterne har konstateret at jeg er Asperger (en form for Autisme) Det er sådan set udemærket at være Asperger når jeg nu tegner i revit. Mit problem har været at jeg er ret bidt af det her program, så jeg kunne før hen sidde i dage og nætter og tegne. Og det er ikke så smart på den lange bane. Men nu efter næsten to års pause vil jeg så igang igen. Men hold da op, der er sket en del siden 2009 udgaven. Så jeg skal vist lige bruge et par måneder på at komme ind i 2011 udgaven.

  Nu vil jeg gennemgå alle dine indlæg.

  Og så lige et spørgsmål til dig. Ved du hvor jeg kan finde en god
  manaual til Revit på nettet der er gratis

  Vh Knud

  Email: misterlarsen@live.dk

  • Hej Knud, og tak for rosen. Jeg kan anbefale dig at installere 2012 udgaven istedet, det er også den version jeg begynder at tage udgang i efter ferien. Ang. en manual, tror jeg ikke der ligger noget gratis du kan hente, ud over det man kan finde af blogs og videor på blandt andet youtube. Hjælp filen i Revit kan også give svar på mange af ens spørgsmål.

   Hvis du løber i problemer med noget må du jo bare skrive

   Hilsen
   Anders

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed