Skip to Content

Revitblog.dk

Danmarks, måske, mest opdaterede Revit blog

At gemme ting i revit på den nemme måde!

Comments
by juni 26, 2010 Youtube video

Dette er en af mine første videoer,  og de første blev lavet på engelsk. Fremtidige videoer vil blive lavet på dansk, da jeg meget gerne vil ramme det danske publikum. Denne video forklarer kort hvordan man kan gemme ting fra planer, 3D, snit osv. med en enkelt parameter.

Previous
Next

One commentcomments4

 1. Peter Tranberg

  Hej… Først tillykke med din blog, den ser rigtig fin ud, dejligt at der begynder at ske lidt mere her i DK.
  Den funktion du viser i videoen findes i forvejen i Revit, Temporary hide eller “De Blå Briller” i View Control baren kan klare opgaven uden parametre og filtre.

  Men du viser et ret stærkt værktøj med filtret, der er der virkelig muligheder for at lave noget værdi i form af automatiske visninger. Eksempelvis brandklassificerede vægge som kan ændre farve ved hjælp af filter.

  • Hej peter og tak 🙂

   Ideen med at bruge en parameter til at gemme med, er at den ikke er “temporary” Så man kan bruge det parameter til at gemme alle møbler på en plan feks. Men ellers ja, funktionen er der.

 2. Peter Tranberg

  Hej igen Anders
  Problemet med din teknik er, at hvis du gemmer møblerne med en tænd/sluk parameter på planen, så forsvinder den vel i hele projektet, korrekt? Finder du elemnterne frem med Reveal hidden elements eller er de Gone For Good?

  Brug istedet Visual/Graphics Override (By Category) eller Hide in View by Element, der kan du skjule ting i et view uden de skjules i andre views, og nemt finde dem frem igen.

  Men jeg kan godt lide din tankegang, hvis ikke man kan få tingene løst på andre måder, så fixer man bare noget selv. (I dette tilfælde er det dog ikke nødvendigt).

  • Ved feks. møbler så bliver de kun gemt i de views hvor det filter man laver bliver slået til, det er det der gør det smart 🙂 Problemet ved normal VG gemning er at nogle ting ikke er til at finde i de rigtige kategorier, derfor jeg fandt på denne metode. Har lavet et lille eksempel hvor jeg har lavet et lille “hus” 4 vægge med et par skillevægge og 4 døre, kopieret planet og brugt min hide funktion. hent den HER

   Hilsen Anders

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed