Skip to Content

Revitblog.dk

Danmarks, måske, mest opdaterede Revit blog

Tips #101 Mål og enheder

Tips #101 Mål og enheder

Comments
by januar 17, 2013 Tips

Jeg blev i dag spurgt af brugeren lindyhillersdal om man kunne konvetere en tegning fra Fod til Meter uden selv at skulle regne disse.

For at gøre dette skal man ind und “Manage” tabben og så “Project Units”  Vælg her Length og indstil til ønskede mål enhed.

[restrict userlevel="subscriber"]

units
Skulle dette ikke virke, så tag et kig på selve målafsætnings linien. Denne kan være indstillet til at bruge anden målenhed end de i projektet afsatte. Dette gøre ved at Markere mål linien og vælge edit type. I properties boksen går man ned under Text–>Unit formats.

Hvis der er sat “vinge” i “Use project Settings” bruger den projektets standard enheder, hvis ikke, så kan man selv indstille den til hvad man ønsker.

Det vil sige, man kan lave en mållinie der bruger meter, en der bruger mm osv

2013-01-17_1027

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[/restrict]
Previous
Next

One commentcomments2

  1. lindyhillersdal

    total tak, nu lykkes det.

  2. Hej

    Jeg vil høre om du først og fremmest har kendskab til at linke forskellige revit modeller sammen?
    jeg arbejder på et projekt hvor jeg har 3 forskellige bygninger 1 stor og 2 mindre, de 2 mindre linker jeg så ind til den store bygning og placere dem iht. situationsplanen i de rigtige grader så videre.. Nu opstår problemet med at sætte snit og planer op, da disse nu allesammen vender lidt forkert i forhold til hvordan de er drejet til hovedbygningen… Tænkte om man kunne lave forskellige project/true north til de for skellige bygninger ? så kan kan placere dem rigtig på sheet osv ? Meningen med hele humlen er at jeg tegner bygningerne i de forskellige filer og så har ALLE tegninger til projektet i hovedfilen/centralfilen.

    Sorry for placering af spørgsmål, kunne ikke finde andre steder at skrive..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed