Skip to Content

Revitblog.dk

Danmarks, måske, mest opdaterede Revit blog

Tips #102 Organisering af families

Tips #102 Organisering af families

Comments
by maj 12, 2013 Tips

Nu har jeg efterhånden været ude ved en del firmaer og om det er autocad eller revit der bliver tegnet i, så roder komponent mapperne ALTID (Der er nok undtagelser, men generelt)

En nem måde er at bruge lidt tid på at opsætte de families man skal bruge i nogle større eller mindre projekter hvor de alle er samlet og er med beskrivelse. F.eks. på billedet herunder har jeg loadet alle families fra hth bad ind i samme projekt og sat det pænt op.

Autodesk Revit 2013 - [3D View {3D} - Bad.rvt]_2013-05-12_16-45-38

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette gør at når man skal bruge nogle families til indv. renderinger eller lign, er det nemt og hurtigt at bygge noget brugbart op. Man skal ikke til at lede i forskellige mapper efter det man mangler. Det tager lidt tid at sætte op, men det er det hele værd.

Samme måde kan gøres med vinduer/døre, pynteting, detaljer osv.

Previous
Next

One commentcomments4

  1. lindyhillersdal

    Tips #102 Organisering af families

    det lyder spændende, men nu har jeg prøvet at lege lidt. men kan ikke rigtige få det til. kan du forklare hvordan man nøjagtig gøre. har masser af families af forskellige slags, når du så har samlet families, hvordan får du dem så ind i projektet…

  2. lindyhillersdal

    hej igen. syntes det er god side du har, men syntes der mangler en login knap for medlemmer og hvis jeg finder et af dine tips som jeg har spørgsmål til. syntes jeg at det er vanskeligt at komme ind på følgende tips igen for at få svar. ellers tak for god side. ellers skal jeg bruge et firma til at beregne et murstik der skal udvides fra 600 til 900mm. og hvad koster det.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed