Skip to Content

Revitblog.dk

Danmarks, måske, mest opdaterede Revit blog

Tips #57 Templates

Comments
by januar 20, 2011 Tips

Denne og de næste mange tips vil være omkring opbygning af egen template til brug i revit. Vi har alle fra start Revit’s egen template, men den er jo ikke lige det jeg havde brug for, så må man jo lave sin egen! En template, er jo teknisk set en simpel skabelon som man feks. også bruger til Word eller powerpoint, fordelen ved at bruge sådanne en er at man kan spare en hulens masse tid, for tingene er allerede som man ønsker dem. Derfor kan jeg stærkt anbefale folk at komme igang med at lave deres egen eller tilpasse en de har fundet.

Nu kommer spørgsmålet bare, hvad har man egentligt brug for ? Til mine behov kommer ting som, forskellige skemaer, ændrede linie tykkelser, orden i projekt browseren, snitpile, call outs, detail components osv osv.Der er faktisk mange ting som jeg gerne vil have ændret til MINE standarder, og ikke noget som Autodesk syntes er smart.

Hvad med døre, vinduer og andre componenter? Er der nogen som jeg bruger ofter som skal ligge i templaten, eller skal de ligger i en anden fil så de kan loades ind efter behov ? Her vil jeg nok gerne have nogle enkelte vinduer og døre, men ikke for mange da det bare gør selve templaten større og tungere at arbejde med.

Så alt i alt er det med at finde sine behov og se om man kan finde en mellemting af alle sine projekters behov, resten vil kunne loades ind når det skal bruges. Så en god ting fra en start af er at skrive ned hvilke ting man gerne vil have med, så man bare kan arbejde fremad rettet uden at skulle komme i tanke om hvad man nu mangler.

En anden ting man skal huske, det kan ikke betale sig at genopfinde den dybe tallerken, så kan man finde en template som har bare nogle af de ting man gerne vil have med, så brug den til start og tilpase den efter behov. Jeg ligger et link i bunden af dette indlæg hvor der blandt andet er nogle templates, snitpile og andre skønne ting som nemt kunne indgå i en template.

Her er starten af min liste.

Template.
1) Standard vægge, 408mm tegl, tegl/beton + det løse
2) Snit pile (Standarden er jo for grim)
3) Detalje componenter (Repeating og normale) lecablokke, tø mmer, lister og div.
4) Skemaer, materialer og componenter
5) Standard materialer skal sættes op
6) Standard levels
7) Døre
8 ) Vinduer
9) Parametre til tegningsliste
10) Parametre til Room tags (Ventilation)
11) ??

Måske ikke i denne rækkefølge, men laves skal det, og der kommer mere til undervejs. Buying Doxycycline

Har i nogle ting som i mener burde være med i en standard template, eller bare nogle forslag til nogle ting der kunne være “seje” at have med, så smid en kommentar, og jeg vil prøve at komme omkring de emner i de næste indlæg.

Hent evt. alle 3 pakker fra betechdata som indeholder div. templater og komponenter. ( Under data & download)
http://www.betechdata.dk/aec_1/produkter/79-autodesk-revit-architecture

Previous
Next

One commentcomments2

  1. Linket virker ikke ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed