Skip to Content

Revitblog.dk

Danmarks, måske, mest opdaterede Revit blog

Tips #97 Dropbox

Tips #97 Dropbox

Be First!
by juni 5, 2012 Tips

Har du brug for online lagerplads? Et sted hvor du kan dele filer eller evt. projekter med en kollega/skole kammerat? Så kender du formentlig dropbox, google drive eller en af de andre udbydere af gratis plads på nettet.  Hvis ikke, så læs med her:

Dropbox er den tjeneste jeg selv har brugt i længst tid, og stadigt bruger. Dropbox fungerer ved at man registrerer sig på deres hjemmeside og downloader deres lille program. Det er gratis at registrere sig og man får 2 GB fri lagerplads. Programmet laver en mappe på computeren C:\dropbox (Kan flyttes efter eget valg) og denne mappe synkroniseres med nettet hele tiden. Man kan nemt arbejde med filer der ligger i mappen, og når man trykker gem, uploader dropbox den nyeste version til deres servere.

Selve server delen fungerer også upåklageligt, og man kan til enhver tid få en tidligere revision af en fil frem igen. Så skulle man komme til at overskrive en fil eller lignende kan man nemt finde den frem igen. Selv bruger jeg samme dropbox konto på både min bærbare maskine og den stationære, så har jeg altid min projekter og dokumenter opdateret på begge maskiner.
Skulle du have lyst til at prøve dropbox, så registrer dig via dette link: http://db.tt/PMLk1Qf Dette er et referal link, og giver både den der registrer sig og den refererer ekstra 500mb plads. Dropbox har i tiden en masse småting man kan gøre for at få ekstra plads, skrive på twitter mm. og man kan få helt op til 16 GB gratis plads.

Previous
Next

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed